Een klein team dat grootse dingen doet: Dat is BRAM BV.

Hoe uitdagend een ontwerp ook is, wij slagen er altijd in om het perfect vorm te geven. Shaping interiors sinds 1997, met ervaring, vakkennis en oog voor een fijne afwerking.

Familiebedrijf

De kracht van ons familiebedrijf schuilt in de uitgebreide technische kennis van de eerste generatie (Bart), gecombineerd met de innovatieve ingesteldheid en het jeugdig enthousiasme van de tweede generatie (Bram). Samen met onze trouwe werknemers werken wij hard en professioneel, maar altijd in een ongedwongen, familiale sfeer.

Onze klanten

Professionalisme en ongedwongenheid vormen ook een solide basis voor de relatie met onze klanten. Uw idee of concept vertalen wij in een feilloze technische uitvoering. Daarbij adviseren we u over de materiaalkeuze en haalbaarheid, we respecteren uw deadlines, zijn uiterst flexibel en houden ons woord.

Onze schrijnwerkers en plaatsers

Ons team van schrijnwerkers werkt al jarenlang voor ons bedrijf. Hun enorme vakmanschap is zeldzaam en hun gedrevenheid groot. 40% van wat wij in ons atelier maken, plaatsen wij ook zelf met eigen plaatsers.